Menukaart

Tosti’s:

Tosti Mondriaan.

Rechttoe rechtaan, tosti Mondriaan. De klassieke tosti, door iedereen gewaardeerd. Goudgeel maisbrood, goed gevuld met kaas en ham. Altijd lekker..

Tosti van Gogh

Onze vegetarische tosti. Maisbrood  met pesto, kaas, tomaat, mozzarella, kruiden, bestrooid met zonnebloempitten.

Tosti Rubens

Deze volumineuze tosti is voor de grote trek. Salami, ham, streaky bacon, kruiden en kaas, heel veel kaas. Op smaakvol maisbrood. Voor wie van lekker vol en veel houdt..

Tosti Gauguin

Deze tosti wordt in de volksmond Hawaï genoemd, maar Artostiek zou Artostiek niet zijn als ze er niet een eigen draai aan zou geven. Heerlijk zoete ananas, ham en kaas…je waant je in de Stille Zuidzee….

Spectaculair….!:

Flammkuchen

Een flammkuchen of tarte flambée is een gerecht uit de Elzas, de Palts en Baden. De flammkuchen heeft een bodem van dun brooddeeg die met crème fraîche, uien en reepjes spek is belegd. Afhankelijk van het gebied is de naam van dit gerecht flammekueche, Flammkuchen of tarte flambée….Bij Artostiek zijn er twee verkrijgbaar: de klassieke met bacon flakes en de vegetarische met ipv vlees lekker verse tomaat en lenteui,,,

 

Al onze tosti’s en flammkuchen worden ter plaatse in onze foodtruck klaargemaakt zodat u gegarandeerd een verse tosti heeft. Wij gebruiken zoveel mogelijk eerlijke en biologische producten.

Contact

Artostiek

info@artostiek.nl

tel.: 065 056 91 45

© Artostiek - info@artostiek.nl